Stage & Leerplaatsen

Hier vind je al onze beschikbare stageplekken

Mitland heeft verschillende stages & traineeships waar studerende en pas afgestudeerden met een horeca of toerisme studierichting zich voor kunnen aanmelden. Zet je tanden in verschillende onderwerpen, ga aan de slag op verschillende werkplekken en ontwikkel je tot een breed inzetbare medewerker.

Miltand investeert in jouw carrière en jouw toekomst. Zien we je snel?

Beschikbare stageplekken op dit moment: 7

Manager/ondernemer horeca (stage)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire. Jij vindt het leuk om het verschil te maken voor onze gasten, dit doe je door je flexibele houding, servicegerichtheid en enthousiasme.

Leidinggevende travel & hospitality (stage)

Koffie halen? Nee, dat doen wij zelf. Jij mag tijdens je stage concentreren op het grotere plaatje. Ben jij op zoek naar een stage binnen een groot bedrijf met verschillende faciliteiten.

Kok (leerplaats)

Heb jij liefde en passie voor (h)eerlijke en duurzame gerechten? Dan hebben wij een mooie functie voor jou als leerling-kok bij Restaurant Vlonders.

Kok (stage)

Heb jij liefde en passie voor (h)eerlijke en duurzame gerechten? Dan hebben wij een mooie functie voor jou als stagiair-kok bij Restaurant Vlonders.

Gastheer/-vrouw (stage)

Koffie halen? Nee, dat doen wij zelf. Jij mag tijdens je stage concentreren op het grotere plaatje. Ben jij op zoek naar een stage binnen een groot bedrijf met verschillende faciliteiten.

Gastheer/-vrouw (leerbaan)

Koffie halen? Nee, dat doen wij zelf. Jij mag tijdens je stage concentreren op het grotere plaatje.

Facilitair leidinggevende

Kies voor Mitland

Bij Mitland geloven we dat onze medewerkers het hart vormen van onze gastvrijheid. Werken bij Mitland betekent dat je deel uitmaakt van een gemeenschap waar jouw bijdrage echt gewaardeerd wordt.

We hebben passie voor gastvrijheid en bieden jou de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Hierbij maakt het ons niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, zolang je jezelf in bovenstaande herkent zijn we een match.

Ben jij klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan? Dan bieden we je een competitief salaris, flflexibele werktijden én andere voordelen die bijdragen aan een goede balans tussen werk en privé.

“De sfeer hier is relaxed maar professioneel. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een grapje of een praatje met collega’s. En de personeelsfeestjes? Die zijn legendarisch!”

– Lisa, Receptioniste